Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Zalasárszegnek korszerű lett a könyvtára
Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai

Megnyitás
2006. Június 9. 18 óra


Kedves Zalasárszegiek!


Szeretettel hívjuk Önöket, családjukat a könyvtári szolgáltatás elindítására
2006. június 9-én 18 órára a Polgármesteri Hivatalba.
A könyvtárat nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti a Zalasárszeg Önkormányzata megbízásával, a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása keretében,

NYITVA TARTÁS
péntek 14.30 -18 óra.

Szeretnénk, ha az újra nyitott könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. újságot, nyitvatartási időben videóvetítést, zenehallgatást, ingyenes számítógépes oktatást is ajánlunk. Legfőbb segítőnk azonban az Internet lesz, mert a zalasárszegiek várható igényeit is kielégíteni képes közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Zalasárszeg nemcsak könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától. Lehetővé válik az is, hogy a www.zalasarszeg.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község.
További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden pénteken. Mindenkit szeretettel várunk. A zalasárszegi lakosoknak ingyenes a beiratkozás, mellyel a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek.
A könyvtár nyitvatartási időben Foglalkoztatási Információs Pontként (FIP) is üzemel.
Kollégánktól az érdeklődők közvetlen lakókörnyezetükben tájékozódhatnak álláslehetőségekről, képzési ajánlatokról, valamint egyéb munkaügyi központos szolgáltatásról.

Nagykanizsa, 2006. június 7.Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár

*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.
<< Előző (2. oldal)
/3